Thanking Test-Run - It Hurt So Bad

Trevligt och gott

Ja det finns många ställen att gå till när man vill äta ute och det är ju härligt att det finns så mycket att välja på, man kan välja italiensk mat eller kinesisk eller indiskt eller japansk. Ja det finns en hel del som man kan välja på och som är super gott.
Ja det är inte så konstigt att man inte alltid vet vart man ska gå och äta för det finns ju så många ställen att gå till. Så tycker jag i alla fall att det är, jag tycker att det kan vara lite svårt att veta vart jag ska gå och äta när det finns så mycket.
Men det är ju ett trevligt problem det är ju egentligen inget problem alls. Men hur som så är det i alla fall svårt att veta vart man ska gå och då kan jag tipsa om att gå på nån asiatisk restaurang i Stockholm. Det brukar alltid falla alla i smaken, det finns något för alla vilket är toppen.

Bra med variation

Ja det är härligt med variation och det behöver man så att man inte tröttnar på en viss maträtt. Det är ju inte kul att äta samma sak varje dag utan man behöver variera så att det inte blir tråkigt och man får för sig att man tillslut inte vill äta en viss maträtt för att man ätit för mycket av den. Tror alla har gjort det någon gång, det är lätt hänt om det är något som man tycker om och det känns som man kan äta det hela tiden men så kommer det ett tillfälle då det inte går mer och man får inte ner det igen.Och det är ju synd så det är bättre att man äter lite av varje så att man inte tröttnar på det helt och hållet.